AANDACHT VOOR HET MILIEU

Ons productieproces is uiteraard een chemisch en daardoor milieu-intensief proces. We nemen dan ook zeer zeker onze verantwoording op dit gebied en streven ernaar het milieu zo veel mogelijk te ontzien. We beschikken over een duurzaamheidscertificaat van Essent. Daarnaast zijn we intensief bezig met een Energie Meerjaren Verslag (EMJV), een initiatief vanuit de overheid.

BEWUST

Milieuvriendelijkheid en kostenbeheersing gaan vaak hand in hand. Zo gaan we bewust om met pompen en elektriciteit. We maken daarbij gebruik van regeltechniek in plaats van het aanzetten van een pomp.

OOG OP DE TOEKOMST

We kijken niet alleen wat we nu kunnen doen op het gebied van milieuverantwoordelijkheid. Ook de toekomst is hierbij enorm van belang. Ons doel is dan ook om op termijn gas volledig uit onze bedrijfsvoering te verwijderen. Onze ambitie is om zo snel mogelijk een 100% groen bedrijf te zijn.

Wilt u meer weten over onze betrokkenheid bij het milieu? Of heeft u een andere vraag op het gebied van onze milieuverantwoordelijkheid? Neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven
Call Now Button