ISO 9001 & Kwaliteitsbeleid

iso 9001 & kwaliteitsbeleid

Sinds januari 2020, toen De Vries Surface Technologies zich voorbereidde op zijn eerste audit voor de ISO 9001-certificering, hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van kwaliteitsmanagement. Deze norm, die kwaliteitsmanagement centraal stelt, is niet alleen een teken van betrouwbaarheid voor onze klanten maar heeft ons ook waardevolle inzichten gegeven. Onze processen zijn grondig geëvalueerd, wat heeft geleid tot belangrijke verbeteringen in hoe we onze zaken organiseren.

We zijn trots te kunnen melden dat we sinds onze eerste certificering consistent de ISO 9001-norm hebben gehandhaafd, met de meest recente bevestiging in oktober 2023 tijdens onze jaarlijkse controle. Dit certificaat wordt door onze klanten gezien als een bewijs van extra betrouwbaarheid en toont aan dat kwaliteit bij ons voorop staat.

Ons kwaliteitsbeleid blijft een centrale rol spelen in onze bedrijfsvoering. Wij blijven streven naar het hoogste niveau van kwaliteitshandhaving. Voor meer details over ons beleid en hoe wij continue werken aan kwaliteitsverbetering, kunt u via onderstaande link meer lezen over onze aanpak:

Kwaliteitsbeleid De Vries ST 

Share this

AANGESLOTEN BIJ

Vereniging Industrieel oppervlaktebehandelend Nederland
NGO-SBG
Industriekrieg Eekterveld Vaasen
Scroll naar boven
Call Now Button